Валутни курсове от
* 15 сек. закъснение

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Количка 0 продукта

Партньори

» Начало » ПартньориФирма "Лео Сат" е официален представител за България на сателитно оборудване на
водещите производители

   

 

 


 


        TRIAX A/S е създаденa през 1949 г. в Hornsyld, Дания от eng. Knud Jeppesen и непрекъснато продължава да се разширява. Над 750 служители реализират продажби на стойност над 170 милиона долара по целия свят. Има собствени производства в Европа и Китай и обслужва клиенти от цял свят,  чрез 10 собствени компании - две в Дания и по една във Великобритания, Швеция, Франция, Германия, Австрия, Испания, Унгария, Дубай и растяща мрежа от дистрибутори.

 

        При създаването си TRIAX A/S произвежда само сателитни антени. Днес асортиментът от продукти е изключително разнообразен и е съобразен с нуждите и възможностите на клиента.
Вече 60 години философията на фирмата е да разработва и произвежда елементарни но висококачествени стандартни продукти и решения, които са специфични за отделните клиенти.

 

        Стремежът на TRIAX А/S е да бъдат възприемани като природосъобразно съзнателна и отговорна производствена фирма и сътрудничещ партньор. Тази цел ще се постигне, чрез минимизиране на отпадъците и потреблението на енергия и предотвратяване на замърсяването и непрекъснато подобряване на условията на околната среда в цялата компания.


        TRIAX A/S е част от Nielsen & Nielsen Holding , която е международна датска компания с повече от 2400 служители от 37 фирми.


        През декември 1993 г. TRIAX A/S е сертифицирана със сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000, а през май 2006 г. е сертифицирана със сертификат за управление на околната среда  DS/EN ISO 14001.

 

               

 

 

 

 


 

Ние от ЛЕО САТ оценяваме работата на своите партньори, способността им да насърчават продажбите, поддръжката и обслужването на индивидуални и колективни сателитни системи, кабелни телевизии и видеонаблюдение. Затова разработихме програма, която да ги подпомага в развитието и разрастването на бизнеса им.

Програмата осигурява широк спектър от ползи и ресурси, ето само някои от тях:

 

1. Дългосрочни бизнес отношения с надежден и сигурен партньор в наше лице като иновативна компания с изградена концепция и работеща търговска политика базирана на собствениния внос на изделия.

2. Даваме свободата да предлагате продукти и услуги, според индивидуалните нужди на клиентите с изключително съдействие от наша страна.

3. Помощ с информационни и рекламни материали, съдействие при преговори със специални клиенти и при предоставяне на референции, както и всичко което може да Ви бъде необходимо в течение на работата.

4. Осигурено техническо и търговско обучение и сертифициране на служителите на партньора за предлагане и обслужване на всички видове системи за изграждане на индивидуални и колективни сателитни системи, кабелни телевизии и видеонаблюдение.

5. Защита на сделките на партньорите и лоялните клиенти при допълнителни продажби и подновяване на лицензите им.
6. Установена и ясна ценова политика.
7. Допълнителни финансови и материални стимули за Вас и търговците Ви.

 

Станете част от екип, който ще Ви помогне да развиете бизнеса си като предоставяте първокласни продукти за изграждане на индивидуални и колективни сателитни системи, кабелни телевизии и видеонаблюдение.

 

                                                                                                            

     СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

 

Защо да станете партьори на ЛЕО САТ?

 

Ще предоставяте продукти с изключително високо качество и постоянно растящо търсене

Получавате отстъпка от клиентска цена спрямо Вашия оборот и статут на партньор

Възможност за генериране на собствена база данни от постоянни клиенти

Маркетингова поддръжка с материали, участие в маркетинговите инициативи и кампании

Допълнителни бонуси за активни продажби

Обучения на търговци и техническа поддръжка

 


Държим клиентите ни да получават цялостно обслужване от партньори на местно ниво – от дистрибуцията, през инсталацията до техническата поддръжка. Работим ръка за ръка с партньорите си, като им помагаме както с маркетинг материали и дейности, така и с технически съвети. Предоставяме безплатно обучение за всички свои партньори, както и помощ при връзки с потенциални клиенти.


Цели на партньорската програма:

 

Дългосрочно развитие на отношенията партньор – клиент

Осигуряване на сертифицирана техническа поддържка в цялата страна

Подпомагане на активните партньори

 

 
Можете да направите своята поръчка директно от нашия уеб сайт. Доставката за цялата страна ще бъде извършена от магазина ни в гр.София, чрез куриерска фирма “Еконт Експрес”. Заплащането на поръчаните стоки е чрез наложен платеж при получаването им или чрез банков превод. Сумата която трябва да платите е цената на поръчаните стоки + цената на доставката. За повече информация "Условия за доставка". Top of Page